"Postoje dva načina da proživite život.
Jedan je kao da ništa nije čudo.
Drugi je kao da je sve čudo."

A.Ajnštajn

sajt u izradi

Budući projekti

Naši projekti su temelj naše misije, a vaša podrška je ključna za njihovu realizaciju. Vaša podrška je od suštinskog značaja za nastavak našeg rada i pružanje podrške deci sa autizmom i njihovim porodicama. Bez vas, ne bismo mogli ostvariti naše projekte i pružiti ovu važnu podršku. Kako možete donirati: Svoju donaciju možete uputiti putem našeg online obrasca za donacije ili direktnim uplatama na naš račun. Svaka donacija, bez obzira na veličinu, čini veliku razliku u životima dece sa autizmom.

Drveni svet

Drveni svet

Drveni svet je inovativni prostor koji je osmišljen kao sigurno, podsticajno i kreativno okruženje za decu sa autizmom. Inspirisan konceptom drvenih lavirinta, Drveni Svet nudi jedinstveno iskustvo koje podstiče razvoj, istraživanje i zabavu.

Senzorne sobe

Ovi prostori pružaju sigurno okruženje gde deca mogu da se opuste, regulišu svoje senzorne izazove i razvijaju svoje sposobnosti.

Senzorna soba
Senzorni autobus za prevoz

Senzorni autobus za prevoz

Putovanje od kuće do našeg centra na Tari, kao i izleti po planini, mogu biti izazovni za decu sa autizmom. Naš Senzorni autobus je specijalno dizajniran kako bi pružio udoban i siguran prevoz, prilagođen njihovim potrebama. Autobus je opremljen različitim senzornim elementima koji pružaju stimulaciju kroz svetlost, zvuk i teksturu.

Kontakt podaci

Broj tekućeg računa: 205-531101-10
Adresa: Kralja Bodina 16, 11050 Beograd
Matični broj: 28362005
PIB: 113735938
Broj telefona: 064 999 90 66